Nogometaši Dragovoljca iz Poličnika osvojili su treće mjesto na ovogodišnjem Socca prvenstvu Hrvatske u malom nogometu. Na terenima Nogometnog kluba Polet Cestica okupile su se najbolje hrvatske amaterske malonogometne momčadi, zaigrao je i veliki broj hrvatskih reprezentativaca koji su na nedavnom Svjetskom prvenstvu osvojili četvrto mjesto, a naslovom prvaka na kraju se okitio Sunprotect iz Siska, piše Sport023.

Upravo su Siščani u dramatičnom polufinalu pobijedili momčad iz Poličnika i to boljim izvođenjem penala (5:3), nakon što je osnovni dio utakmice završio 2:2. Ipak, Dragovoljci su smogli snage da u dvoboju za treće mjesto pruže još jednu odličnu partiju i s 5:4 pobijede CB Barcu. U finalu je Sunprotect istim rezultatom bio bolji od domaće momčadi 10x Team Cestica.

- Na ovom prvenstvu zapravo smo završili sasvim slučajno. Naime, naš član uprave Renato Zdrilić, inače zadužen za PR, društvene mreže i marketing, bio je u kontaktu sa Socca savezom kako bi se možda organizirali za sljedeću godinu. Spletom okolnosti otvorila se mogućnost da to bude već ove i uspjeli smo - kazao je Danijel Zubčić, predsjednik Dragovoljca.

NK Dragovoljac Poličnik: Marko Domagoj Lončar, Mate Šušić, Tome Jović, Mario Surać, Ivan Ninčević, Luka Prtenjača, Tomislav Čavrag, Šime Kovačević, Luka Bašić, Dino Pomper, Danijel Zubčić.