Članovi i prijatelji Plivačkog kluba Zadar, kao dobri domaćini i ove godine su se pobrinuli oko organizacije otvaranja ljetne sezone plivanja i škole plivanja na otvorenom bazenu Kolovare.

Održana je 7. po redu Feštica na bazenu Kolovare koja se odvila 22.06.2023. Iako na praznik, ni ovo događanje nije ostalo bez velikog broja djece svih uzrasta, ali i roditelja i gostiju. Predivan, sunčan i sportski dan iza nas! Bilo je to lijepo i veselo druženje plivačica i plivača svih dobnih skupina, njihovih trenera, roditelja i ostalih gostiju. I ovaj puta bilo je malo mjesta na bazenu za sve koji su se htjeli zabaviti.
Čišćenje bazena su preuzeli naši stariji plivači i plivačice (posao koji odrađuju svake godine) za što su nagrađeni prigodnim poklonima naših vjernih sponzora.

Mlađa ekipa se okušala u tri igre (povlačenje konopa, cijeđenje majica i vođenje lopte) a svako dijete je za nagradu dobilo poklon Kluba, dok su oni najmlađi imali kutak za crtanje i bojanje. Pobjednici su u konačnici bili svi jer je zahvaljujući sponzorima bilo dovoljno nagrada. Sudjelovalo je stotinjak djece koji su bili podjeljeni u 4 grupe: Opasni, Nemam pojma, Cezarova vojska i Luđaci.

Decathlon je svojim rekvizitima upotpunio zabavno-sportski dio feštice, koji su djeca odradila sa zadovoljstvom. Nakon završenog natjecanja uz obilje jela i pića nastavilo se kupanjem i igrama u bazenu. Bila je to još jedna odlična Feštica i dobra organizacija druženja odraslih i najmlađih.

PK Zadar od srca zahvaljuje roditeljima plivača na nesebičnoj pomoći i potpori za organizaciju! Klub se zahvaljuje svima na dolasku i pozitivnoj atmosferi koja je cijelo jutro vladala bazenom Kolovare te je tako na najbolji mogući način obilježen početak ljeta i ljetne sezone plivanja.

Na kraju se zahvaljujemo i našim brojnim sponzorima bez kojih bi našu Fešticu bilo teško prirediti: OTP banka, Pekara Foša, Dechatlon, Sveučilište u Zadru, Radio057, Papica Zadar, Caffe bar Spin, Famous beach bar, Gelateria Eva, Pizzeria Šime, Bob Rocks Ice cream, Caffe bar Bazen, Novi radio, Pizzeria Pizzara, Maraska, Papica Zadar.

PLIVAČKI KLUB ZADAR UPISUJE NOVE ČLANOVE U LJETNU ŠKOLU PLIVANJA I OBUKU NEPLIVAČA OD 26.06. NA BAZENU KOLOVARE

Pozivamo sve djevojčice i dječake na upis u ljetnu školu plivanja!

Treninzi će se na bazenu Kolovare odvijati 5 puta tjedno, od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu. Prije upisa svako dijete mora doći na testiranje, potrebno je ponijeti stvari za plivanje. Testiranja za upis u ljetnu školu plivanja odvijaju se svakim radnim danom, na bazenu Kolovare od 26.06 u terminu 10:30 sati.
LJETNA ŠKOLA PLIVANJA P.K. ZADAR traje do 31. 08. 2022., novi članovi su dobrodošli kroz cijelo ljeto!