U Čakovcu je održano pojedinačno prvenstvo Hrvatske u atletici za kategorije mlađi kadeti i kadetkinje te kadeti i kadetkinje. Na dvodnevnom prvenstvu je nastupilo ukupno 16 članova Atletskog športskog kluba Zadar koji su postigli fantastične rezultate osvojivši ukupno 12 medalja od čega 6 zlatnih, 4 srebrne i 2 brončane, postigavši pri tome nekoliko osobnih i klupskih rekorda.

U konkurenciji mlađih kadeta AŠK Zadar je najbolji klub po osvojenim medaljama u Hrvatskoj. Dvostruki naslov prvaka Hrvatske za mlađe kadete i kadetkinje osvojili su Dorijan Jurešić na 80 m prepone i 200 m prepone, Karla Žilić u skoku u dalj i na 200 m prepone, a prvakinjama Hrvatske postale su Marietta Blatnjak u skoku u vis, te Cvita Klarić u kategoriji kadetkinja u bacanju koplja.

U konkurenciji mlađih kadeta odličan uspjeh je ostvario Dorijan Jurešić osvojivši dvostruki naslov prvaka Hrvatske i to na 80 m prepone, istrčavši sjajnih 12,63 sekunde, što je njegov novi osobni i klupski rekord, te najbolji rezultat trenutno u Hrvatskoj za mlađe kadete. Dorijan je briljirao i na utrci 200 m prepone istrčavši svoj osobni rekord od 28,97 sekundi te osvojio prvo mjesto i naslov prvaka Hrvatske. Dorijan je osvojio i dva srebrna odličja, u skoku u vis i na 60 m, s osobnim rekordima.

U konkurenciji mlađih kadetkinja najbolji rezultat je postigla fantastična Karla Žilić koja je osvojila dvostruki naslov prvakinje Hrvatske i to na 200 m prepone s odličnim rezultatom 29,20 što je novi osobni, novi klupski rekord, te prvo mjesto u Hrvatskoj za mlađe kadetkinje, te u skoku u dalj (zona odraza). Karla je na uvjerljiv način osvojila prvo mjesto, zlatnu medalju i naslov prvakinje Hrvatske skočivši odmah u prvoj seriji čak 5,50 m što je njen novi osobni rekord, novi klupski rekord, te najbolji rezultat trenutno u Hrvatskoj. Stari klupski rekord iz 2008. godine držala je Paola Borović s 5,45 m. Karla je osvojila i srebrnu medalju na 80 m prepone, dok je na 300 m bila treća.

U skoku u vis briljirala je Marietta Blatnjak koja je osvojila prvo mjesto, zlatnu medalju i naslov prvakinje Hrvatske s preskočenom visinom od 153 cm (novi osobni rekord).

U konkurenciji kadeta Jakov Paštrović je u skoku u vis s preskočenom visinom od 160 cm osobni rekord ) osvojio treće mjesto.

Među kadetkinjama nastupila je i Cvita Klarić i to u skoku u vis s preskočenom visinom od 160 cm (osobni rekord ) je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju, dok je u bacanju koplja (500 g ) s rezultatom od 41,09 m osvojila naslov prvakinje Hrvatske.