Na danas održanom Balkanskom prvenstvu Zadranka Vanja Tokić osvojila je 1. mjesto u kategoriji PRO BIKINI i time završila proljetnu sezonu natjecanja. U proteklih mjesec dana Vanja je bila na četiri natjecanja i sa sva četiri se vratila zlatna.

Ovim je zapečatila svoj status PRO BIKinice i fitness kraljice, sada možemo slobodno reći naše zlatne fitness kraljice. Uz nastup u svojoj kategoriji, ovaj put je nastupila i u kategoriji MIXED PAIRS sa svojim kolegom i prijateljem Crnogorcem Sašom Rakočevićem (62) te su osvojili prvo mjesto.

- Presretna sam i prezadovoljna, ovo je za mene bajka. I još jedan dokaz kako treba vjerovati u sebe i svoje snove jer samo se tako i ostvaruju. Intoniranje hrvatske himne za mene je bio neopisiv osjećaj pun emocija i velikog ponosa. Gostoprimstvo u ovom gradu koji je baš jučer proslavio svoj dan je bilo predivno. U Bosni i Hercegovini smo dočekani širokih ruku, svi su se htjeli fotografirati, nisam ni znala koliko ovdje imam pratitelja. I oni su mi poticaj za dalje u promociji kako body buildinga tako i zdravog načina života te pozitivnog promišljanja. Vjerovati u sebe i svoje mogućnosti je najbolje što sami za sebe možete učiniti. Veliko hvala Dušku Mađareviću predsjefniku IBFF federacije i Adnanu Alagiću predsjedniku BiH IBFF federacije, kazala je ponosna Vanja.

Balkansko prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu bilo je jedno od najvećih sportskih događaja održanih u BiH u ovoj godini.