Nakon niza neuspješnih pokušaja sva imovina NK Zadar, kluba koji je otišao u stečaj, prodavat će se u cjelini bez isticanja početne cijene, što znači da će se moći, ne bude li više zainteresiranih, prodati i za 1 euro.

Nakon pokretanja stečajnog postupka vjerovnici su odlučili svu preostalu imovinu, od koje se dobar dio i dalje koristi na stadionu na Stanovima, prodati kao cjelinu. To uključuje 3.000 sjedalica, koje je potrebno demontirati s tribine, dresove, 18 pehara koje je NK Zadar osvojio, rabljenu informatičku opremu, kosilicu za travu, semafore, masažne stolove, klupski namještaj...

Istaknuta cijena bila je 350 tisuća kuna, ali na višekratne pokušaje prodaje kod javnog bilježnika nitko se nije javio. Prethodnu stečajnu upraviteljicu zamijenio je Srđan Dvornik, koji je odlučan u namjeri da se postupak pokrene s mrtve točke.

Skupštini vjerovnika, koja će se održati 6. lipnja, predložio je rasprodaju bez početne cijene, a prethodno je Renu Sinovčiću postavio imovinskopravni zahtjev u iznosu od 5,5 milijuna eura, zbog novca kojeg je prema pravomoćnoj presudi izvukao iz kluba. O oglasu za prodaju imovine izvijestio je Grad Zadar i HNK Zadar, koji bi mogli imati interes za njom, ali ga oni do sada nisu iskazali, pa će ona doslovno „na bubanj".
Jedini uvjet za sudjelovanje na dražbi bit će uplata jamčevine od 4.665,17 eura, što predstavlja 10 posto vrijednosti.