U nedjelju 21. svibnja s početkom prvih mečeva u 10 sati, na terenima Tenis kluba Borik u Falkensteiner resortu Borik u Zadru održat će se susret 3. kola Hrvatske teniske lige između TK Borik i TK Daruvar. Početak mečeva u 10 sati kreće sa 2., 4. i 5. pločom u singlu, dok 3. i 1. ploča nastupaju odmah u nastavku, čim završe prvopostavljene ploče. Nakon kratke 30-minutne stanke od oko 30 minuta, na teren će izaći 1. i 2. ploča u parovima.

- Pozivamo sve članove TK Borik, natjecatelje, djecu iz škole tenisa I njihove roditelje, ekipu iz rekreativne škole tenisa, prijatelje i poznanike tenisače i tenisačice iz Zadarske županije, te mnogobrojno građanstvo sa dobrom voljom i željom za praćenjem vrhunskog tenisa, da nam se pridruže tijekom 3. kola, kaže predsjednik kluba Toni Dujmenović.

Podrška publike pomoći će igračima u borbi za novu pobjedu i osvajanje maksimalna tri boda iz nadolazećeg susreta.

Iz kluba zahvaljuju svojim vjernim navijačima, partnerima i sponzorima: Falkensteiner Borik hotelskoj kući, Maxxia Real Estate, Effectus Consulting, Fost tape d.o.o., TD - Sports Management & Consulting i organizatoru Hrvatskom teniskom savezu.