Drugi dan drugog turnira Jedinstvene predkadetske lige, u Jazinama su se igrale dvije utakmice. Prvu su igrale momčadi Zadra i Vodnjana (KK Oliva). Zadrani su držali vodstvo prvu četvrtinu pa i poluvrijeme (37:28), nisu se predavali te su na kraju treće četvrtine postigli vodstvo s pet poena minusa (48:43). Krajem utakmice, serijom od 6:0, stigli su do vodstva, koje im je omogućilo pobjedu s konačnim rezultatom 59:66.
Erik Križanac, trener Olive, čestitao je Zadru na dobroj utakmici te poželio sreću svim ekipama, koje su se plasirale u Final Four.

U zadarskoj momčadi istaknuo se najviše Filip Bilokapić sa 23 poena, 10 skokova, ali i 10 izgubljenih lopti. Pratio ga je Šime Grbin sa 15 poena i 8 skokova te Luka Macuka sa 9 poena i 12 skokova. Za Olivu su se najviše istaknuli Roko Baretić i Leni Vinčić, oboje sa 16 poena.

„Čestitam ekipi Olive na odličnoj utakmici i na borbi do samog kraja. Čestitke i mojim momcima na tome što usprkos minusu kroz cijelu utakmicu nisu padali te su se borili do samog kraja kako bi stigli do pobjede te su na kraju i preokrenuli susret! " poručio je pak mladi trener Zadra, Ivan Bais.

Druga utakmica je završila pobjedom Pazina nad Šibenikom, s rezultatom 67:47.