Treći je dan Međunarodnog nogometnog turnira Hrvoje Ćustić. Pred nama je novih šest utakmica, po dvije u svakoj skupini. Došlo je i do jedne promjene u odnosu na prvotni raspored, a odnosi se na mjesto odigravanja utakmica u skupini A.

Zbog najave lošeg vremena, a kako bi se travnjak Stadiona Stanovi sačuvao u što boljem stanju za samu završnicu, utakmice 2. kola između HNK Zadra i Šibenika (11 sati) te Hajduka i Gyora (17 sati) odigrat će se na igralištu s umjetnom travom Športskog centra Višnjik. U ovoj skupini nakon prvog kola u najboljoj je poziciji mađarski predstavnik, koji je na otvaranju pobijedio Šibenika, dok su Zadar i Hajduk remizirali.

U skupini B na igralištu Dragovoljca u Poličniku danas od 11 sati na rasporedu je mađarsko-austrijski okršaj Ferenvcaros - Sturm Graz, a od 17 dvoboj hrvatskih prvoligaša Osijeka i Varaždina. I tu je jedna momčad na vrhu ljestvice s tri boda, Varaždin, dok Osijek i Ferencvaros imaju po bod, a Sturm nula

U skupini C na igralištu Bićine u Polači od 11 sati igraju Rijeka i Lokomotiva, a od 17 Široki Brijeg i Šahtar Donjeck. Riječani su trenutačno na vrhu ljestvice sa tri boda, Šahtar i Lokomotiva imaju po bod, dok je Široki nakon prvog kola bez boda. U svakom slučaju, drugo kolo moglo bi nam donijeti i prve polufinaliste ili možda potpuno zakomplicirati situaciju uoči posljednjeg dana natjecanja po skupinama.

DANAŠNJI RASPORED

Grupa A - Zadar
11:00 HNK Zadar - HNK Šibenik
17:00 HNK Hajduk - ETO FC Gyor

Grupa B - Poličnik
11:00 Ferencvaros TC - SK Sturm Graz
17:00 NK Osijek - NK Varaždin

Grupa C - Polača
11:00 NK Rijeka - NK Lokomotiva
17:00 NK Široki Brijeg - FC Shakthtar Donetsk