Tradicionalni Božićni malonogometni turnir u Biogradu ide prema samoj završnici. Jučer su odigrane polufinalne utakmice a ljepoticu polufinala odigrali su stari rivali Biograd i Benkovac. Benkovac je u jednoj brzoj kontri preko sjajnog Riki Djeveljekaja u sedmoj minuti utakmice poveo 1:0 no najbolji igrač utakmice, maestralni Roko Nakić, uzima stvar u „svoje noge„ i preokreće rezultat na 2:1 u korist Biograda. Najljepši trenutak utakmice dogodio se u 30.minuti kada je Šime Ivandić u solo akciji topovskim udarcem pogodio same rašlje skinuo paučinu nemoćnog vratara Mršića i poravnao rezultat na 2:2. Biograd je u ruletu šesteraca bio spretniji i zasluženo se plasirao u finale s konačnim rezultatom 7:6.

Škabrnja je žestokim ritmom sjajnim kratkim pasovima razbila Raštane i visokim rezultatom 5:0. Brzonogi, neuhvatljivi majstor Kristijan Jurić u tandemu s Josipom Brkićem radio je pravu pomutnju u obrani Raštana koje nisu imale nikakvog odgovora protiv igre ovakve moćne Škabrnje.

Završnica se igra večeras, a počinje uz 18 sati revijalnom utakmicom veterana Biograda protiv reprezentacije okolnih sela. U 19 sati za treće mjesto igraju Benkovac i Raštane, a u 20 je finale Biograd I - Škabrnja.