Ovog vikenda u Splitu je održan božićni judo turnir na kojem je nastupilo 344 natjecatelja iz 20 klubova. U maloj dvorani na Gripama natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica i mlađih kadeta i kadetkinja. Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 37 natjecatelja predvođenih trenerom Draganom Kneževićem, Josipom Kneževićem i Stipom Grgasom.
Mladi zadarski judaši i judašice su ukupno osvojili 5 zlatnih, 8 srebrnih i 9 brončanih medalja te zauzeli treće mjesto u ukupnom poretku klubova.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 10 godina Max Marković, Rio Lončarić i Greta Klarin su osvojili zlatna odličja, Adrian Burmeta i Mislav Stručić su osvojili srebrna odlčja dok je Tina Krička osvojila brončano odličje.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina, Tino Hromin je osvojio zlatno odličje, Vito Tudorović i Lili Lončarić srebrO, dok su brončana odličja osvojili Tia Perinčić, Onea Jergan, Eva Grčić i Patrik Parić.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Luce Rumora je osvojila zlatno odličje, srebrno odličje su osvojili Matej Vučić, Mia Katušić i Marin Katušić a Duje Tudorović, Niko Radulović i Lorena Dević brončana odličja U kategoriji mlađih kadeta i kadetkinja do 16 godina Kimi Matulović je osvojio srebrno odličje.

Za judo klub Zadar još su nastupili: Bartol Maračić, Armin Bračković,Karlo Buljat, Roko Marin, Krševan Ledenko, Ante Kevrić, Marul Henjak, Mateo Jergan, Tomislav Rončević, Ognjen Božović, Filip Mažer, Dominik Pavelić, Mario Mrkić, Toma Valković, Anamaria Esperanza Lisica i Juraj Pavlović,