U Zagrebu je održano Seniorsko prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu, na kojemu su nastupali i zadarski klubovi.

Za KSV Zadar 2011 nastupili su Matej Nevešćanin, Lora Magaš, Nika Shurda i Karlo Perić. Matej Nevešćanin okrunio se titulom trostrukog seniorskog prvaka Hrvatske u disciplini daska 3 m, u disciplini sinkro 3M sa Davidom Ledinskim te u disciplini sinkro mix s partnericom Lorom Magaš, javlja Sport023. Sa daske 1m osvojio je srebro.

Nika Shurda nova je seniorska prvakinja Hrvatske u disciplini daska 1 m te seniorska viceprvakinja u disciplini sinkro 3m s partnericom Lorom Magaš. Lora Magaš seniorska je viceprvakinja Hrvatske u disciplini daska 3m i seniorska prvakinja Hrvatske u sinkro mixu s Matejom Nevešćaninom.

KSV Zadar javlja kako su njih predstavljali Bruna Huljev, Dolores Benković, Anika Miočić, Petra Boltužić, Marko Huljev i Mikula Miočić. KSV Zadar osvojio je 4 medalje, od čega jednu zlatnu i srebrnu te dvije brončane.

Bruna Huljev je osvojila prvo mjesto sa daske 3m, drugo mjesto sa daske 1m te treće mjesto sa tornja. U disciplini sinkro mix daska 3m je osvojila treće mjesto u paru sa Markom Huljevom. U studenom Bruna i Marko Huljev zajedno sa trenerom Marko Sutlović predstavljat će Hrvatsku na Svjetskom juniorskom prvenstvu koje će se održati u Montrealu.