Zadarska fitness kraljica Vanja Tokić, članica Body building kluba Hulk iz Zadra, odlazi na PRO WORLD CUP koje će se održati u sklopu IBFF OLIMPIA AMATEUR. Natjecanje će se održati u subotu, 15.10. u Kopru u Sloveniji. Vanja Tokić nastupa u kategoriji PRO MODEL u kojoj se natječe posljednje dvije godine.

Naša Zadranka i jedina profesionalna bodybuilderica, šesterostruka šampionka i ovaj put predstavljat će nas za ovu godinu na njenom posljednjem natjecanju.

- Zapravo, od kad sam osvojila titulu profesionalne šampionke, 2020. godine ozbiljno sam shvatila težinu iste te sam u svakodnevnim pripremama bez većih opuštanja. Zadovoljna sam formom, od Europskog prvenstva nisam se opuštala, tako da je trenutni rezultat odličan. Radila sam na nekim finesama na formi i cijelo vrijeme pazila na prehranu. U zadnjih mjesec dana u potpunosti sam se posvetila samo ovome, promijenila sam i posao tako da sad radim s našim sugrađanima kao osobna trenerica i promoviram zdrav način života 24 sata u danu. Živim svoj san.

Što se tiče prehrane, unosim proteine, ugljikohidrate, ali sada u manjem omjeru te zdrave masti. Hidratiziram se s 5 litara vode dnevno. Od dodataka uzimam vitamin c, omegu 3 i magnezij. Treninzi su naporni, nekad ih je i dva u danu, ali vrijedi, ističe Vanja koja je postala prava promotorica zdravog načina života i živi dokaz kako se može sve ostvariti ukoliko se to jako želi i ukoliko si dovoljno uporan.