U organizaciji MNK Grabovci i BK Sv. Ivan Grabovci u subotu je završen tradicionalni 10. malonogometni turnir „Grabovci 2022„. Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa iz Šibensko-kninske i Zadarske županije.

Malo i lijepo mjesto Grabovci pripadaju Gradu Vodicama. Vrijedni ljudi ovog mjesta u kratkom ljetnom razdoblju organizirali su boćarski i malonogometni turnir. Finalnu večer u utakmici za treće mjesto otvorili su stari rivali Lišane i Čista Velika. Po svojoj kvaliteti i neizvjesnosti do zadnjeg sučevog zvižduka ova utakmica zasjenila je finalnu. U prilog tome ide i činjenica da su pobjednika utakmice odlučili šesterci u kojima su Lišane bile uspješnije i spretnije.

U velikom finalu gledatelji su očekivali neizvjesnu i kvalitetnu utakmicu do zadnjeg sučevog zvižduka, ali su ostali uskraćeni u svojim očekivanjima. Snažna i moćna ekipa Restoran Argola West Ham Ražine, koja je ovog ljeta osvojila brojne turnire diljem Zadarske i Šibensko-kninske županije dala je do znanja svom protivniku Banzogu „tko je gazda u dvorištu„. „Englezi„ su već u trećoj minuti imali vodstvo 2:0, na kraju prvog poluvremena 5: 0 te je Banzogo do kraja samo ublažio visoki poraz.

Momčad Lišana nastupala je u sastavu: Galić, T. Radaš, K. Plazina, I. Plazina, K.Nimac, K. Nimac - Crni, Š.N imac, J. Čirjak, S. Čirjak, Dujmić, L. Nimac, Šušak. Voditelj ekipe: Ivan Nimac . Za treće mjesto uz pehar i loptu zaslužili su i nagradu od 2.000 kuna.