NOVO Iz kluba je stiglo službeno priopćenje:

- Na danas održanoj sjednici Nadzornog odbora Košarkaškog kluba Zadar s.d.d. u press centru dvorane Jazine donesena je jednoglasna odluka o imenovanju direktora uprave, gospodina Davida Gunjevića. Nadzorni odbor dao je suglasnost dvogodišnjim ugovorima sa sportskim direktorom i glavnim trenerom prve momčadi te im poželio puno uspjeha u narednom periodu.

Od tri zaprimljene prijave za člana uprave, direktora i dodatnih 48 sati koje smo dozvolili za dostavu tražene dokumentacije, imali smo dvi potpune prijave od kojih je kandidat Alen Perković odustao od razgovora i poželio sreću ostalim kandidatima tako da je jedini kandidat ostao gosp. David Gunjević koji je na kraju i odabran kao novi direktor KK Zadra s.d.d., navode iz kluba.

RANIJE David Gunjević novi je direktor Košarkaškog kluba Zadar!

Tu funkciju Gunjević je preuzeo kao vršitelj dužnosti nakon burne smjene Željka Žilavca da bi danas dobio četverogodišnji mandat. Na javni natječaj pristigle su još dvije prijave, ali obje su odbačene.

Nadzorni odbor večeras je potvrdio i ugovore sa sportskim direktorom Denisom Pleslićem i trenerom Danijelom Jusupom.

Ove nam je informacije potvrdio predsjednik Nadzornog odbora Ante Rubeša koji je najavio kako će ubrzo poslati priopćenje s više informacija za javnost.