Vanja Tokić osvojila je na Europskom natjecanju IBFF federacije u Salernu u Italiji prvo mjesto i zlatnu medalju u kategoriji PRO MODELA te obranila titulu europske pro prvakinje.

Vanja je bila jedina natjecateljica iz Hrvatske, a ovime je postala dvostruka europska PRO prvakinja. Ovo joj je ukupno šesta PRO medalja.

"Emocije su ogromne, suze radosti i ponosa su ovaj put potekle. Sav trud i napor te velika odricanja i ovaj su se puta isplatila. Nevjerojatno koliko brzo zaboraviš taj napor kada u ruke uzmeš pobjednički pehar i medalju oko vrata. Želim zahvaliti svima, obitelji, prijateljima, pratiteljima, medijima, mojim pokroviteljima Avia rent a caru, kozmetičkom salonu Deep blue, Swarovski, Antenor d.o.o. i Admiral fou", rekla je Vanja, još uvijek pod velikim adrenalinom.

Posebno je zahvalila Dušku Mađareviću, predsjedniku IBFF federacije, Lariju Peruscu iz IBFF Hrvatska te IBFF federaciji Italija na izvrsnoj organizaciji.

Tokić je početkom ovog mjeseca na Svjetskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu u slovenskom gradu Kopru. Nastupila je u PRO SHOW natjecanju u kategoriji PRO MODELA te osvojila titulu profesionalnog šampiona svijeta. U ukupnom poretku u kategoriji završlila je kao brončana u konkurenciji natjecateljica iz dvadesetak zemalja svijeta.