Voditelj marketinga i odnosa s javnošću Toni Jeričević sa službene adrese kluba dostavio je medijima izjave direktora Košarkaškog kluba Zadar Željka Žilavca i sportskog direktora Zvonimira Ridla, koji su sinoć smijenjeni na sjednici Nadzornog odbora.

U priopćenju se navodi kako je riječ o "složenom procesu koji se iz faze odluka Nadzornog odbora tek mora pravno materijalizirati".

- Jutros, kao i cjelokupna javnost, saznao sam za odluke Nadzornog odbora KK Zadar. Za sada ne mogu komentirati navode iz medija dok ne dobijem pismeno očitovanje Nadzornog odbora, a na temelju kojeg ću onda moći dati konkretniju izjavu.", poručio je Žilavec.

- Malo me je zatekla odluka Nadzornog odbora s obzirom da sam o svemu saznao iz medija. Naravno da očekujem pismeno očitovanje te njihove odluke o raskidu suradnje, a onda nakon toga ću se više očitovati, izjavio je Ridl.

Svoj odlazak najavio je i Jeričević koji je medijima dostavio i svoju izjavu.

- Direktor Željko Žilavec se prema meni odnosio s poštovanjem na poslu i u određenim situacijama čak i zaštitnički. Imam samo riječi hvale za osobu koja se na razgovoru za posao odlučila za mene. Sukladno svojim ljudskim načelima ostajem vjeran ljudima koje smatram svojim timom i odlazim s njima kada se to pravno materijalizira. Tužan sam jer napuštam senzacionalan posao i kolege koje sam vrlo brzo zavolio. Nedostajat će mi svi ljudi oko kluba, posebno navijači i ultra-dinamična radna atmosfera. Novom timu u KK Zadar i svom voljenom Klubu želim sve samo najbolje!, poručio je Jeričević.