Ovog vikenda, u organizaciji Judo kluba Solin održan je međunarodni judo turnir "Salona Open". Na ovogodišnjem izdanju turnira nastupilo je 56 klubova sa 630 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije, Kosova, Češke, Slovenije, Crne gore, Poljske, Ukrajine i Izraela

Na ovom natjecanju je nastupilo i 25 zadarskih judaša predvođenih trenerima Antom Zankijem, Draganom Kneževićem i Stipom Grgasom. U iznimno teškoj konkurenciji zadarski judaši su osvojili jednu zlatnu, dvije srebrne i šest brončanih medalja.

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 12 godina, Mario Mrkić i Tia Perinčić su osvojili srebrne medalje dok su Patrik Parić, Roko Kudelić i Eva Grčić osvojili brončana odličja. U konkurenciji dječaka i djevojčica do 14 godina Mia Katušić je osvojila zlatno, a Luce Rumora brončano odličje. Konačno, u konkurenciji mlađih kadeta Matulović Kimi i u konkurenciji kadetkinja Ena Knez osvojili su brončano odličje.

Na natjecanju su još nastupili: Barbara Pezelj, Marul Henjak, Radulović Niko, Tudorović Duje, Tomislav Rončević, Tudorović Vito, Tino Hromin, Filip Mažer, Bartol Maračić, Bračković Armin, Valković Toma, Lončarić Lili, Luna Miljanić, Kevrić Ante, Smolić Natalija i Parica Marta.