Skupština Košarkaškog kluba Zadar potvrdila je nove članove Nadzornog odbora i smanjila broj s 9 na 7 članova, tako da imaju legitimitet i u ovom sastavu.

Novi članovi su Davor Karlović, kojeg je predložio HDZ, te Siniša Cina Pećanac na prijedlog druge struje u Nadzornom odboru. Karlović je trebao postati nadzornik na prošloj skupštini, no do toga nije došlo zbog formalnosti oko predlaganja. S druge strane, poznati košarkaški djelatnik, trener i navijač Cino Pećanac dolazi na mjesto ispražnjeno u veljači ostavkom Ivana Sunare. Udruga veterana tako neće imati predstavnika u Nadzornom odboru, jer se nakon Sunarinog odlaska nitko od članova nije htio prihvatiti dužnosti.

Članovi NO-a neće se sastajati prije sljedećeg tjedna.

- Završnica je sezone, stojimo uz našu momčad i nećemo ulaziti u bilo kakve promjene koje bi mogle biti demotivirajuće. Na sljedeću sjednicu Gradskog vijeća iza 15. lipnja vratit ćemo točku o kreditu. Iznos će biti ili umanjen za pozajmicu od 700 tisuća kuna koju je odobrio Dukić ili kao što je bio u iznosu od 3,7 milijuna kuna, pa da se odobreni iznos vrati u blagajnu. Time ćemo omogućiti isplatu svih zaostalih plaća igračima i radnoj zajednici, rekao nam je Ante Rubeša, predsjednik Nadzornog odbora i gradski vijećnik Akcije mladih.