Informaciju koja se proširila medijima i društvenim medijima o tome da veća skupina navijača KK Zadar sinoć nije mogla ući u Košarkaški centar Dražen Petrović, na prvu finalnu utakmicu domaćeg prvenstva, tijekom noći i jutra nitko nije mogao potvrditi. Odnosno, lako je moguće da problema nije bilo, a (dez)informacija je krenula od komentatora tijekom prijenosa uživo.

- Tijekom večeri i jutros pokušao sam privatnim kanalima provjeriti o čemu se radilo i po ovome što sam saznao, problema oko ulaska veće skupine navijača u dvoranu nije bilo. Moguće da je bilo pojedinačnih situacija, ali za sada o tome nemam saznanja. Tijekom jutra zatražit ću službene informacije od organizatora i policije, ako su oni nešto zabilježili, rekao nam je jutros glasnogovornik KK Zadar Toni Jeričević.

Ako je bilo onih koji su imali problema u ulasku ili su svjedočili takvoj situaciji, mogu se javiti u klub kako bi se situacija dodatno ispitala.

- Navijači koji su došli u Zagreb dobili su svoje ulaznice, a ako se pokaže da je došlo do propusta u organizaciji, klub će ih zaštititi. To je posebno važno jer se već sutra igra nova utakmica i želimo da svi oni koji dođu nemaju problema pri ulasku, rekao nam je Jeričević.

Informaciju je jutros demantirao i direktor Cibone Mauro Lukić.

- Navijači su bili na sigurnom sektoru, pod pratnjom da ih netko ne ugrozi i nije bilo nikakvih problema. Zvao sam policiju i javljeno mi je da su u dvoranu svi pušteni normalno bez ikakvih problema. Poslan je i demantiji novinarima, rekao je Lukić te dodao da su besplatne karte dostupne za organiziranu navijačku skupinu iz Zadra i za iduću utakmicu.