Škola košarke Zadar upisala je dva poraza na Final Four turniru završnice PH za momke do 13 godina. Odigrali su momci trenera Alena Zdrilića dvije jako zanimljive i rezultatski napete utakmice, ali ovog puta sreća je Zadranima okrenula leđa i na kraju su zauzeli 4. mjesto u Hrvatskoj. U prvom susretu, onom polufinalnom, Cedevita Junior slavila je rezultatom 59:66. Zagrebački sastav bolje je otvorio susret i nakon 4:14 u prvoj četvrtini očekivalo se da će susret poprimiti jednosmjeran oblik. Zadrani se nisu predali, čak su par puta do kraja utakmice imali i prednost, ali na samom kraju bolje su se snašli Vitamini koji su na kraju zasluženo otišli u finale.

Kadeti Zadra zauzeli su drugo mjesto na završnom turniru PH za kadete. Prvi susret koji su odigrali bio je onaj polufinalni s Cedevitom Junior u kojem su nakon velike borbe slavili s 97:94. Zadar je držao kontrolu nad susretom kroz prvo poluvrijeme, imao je i je i +12 (55:43) na poluvremenu, ali kako je susret odmicao približavali su se igrači Cedevite i na kraju su imali priliku pogoditi tricu za produžetak. Pokušaj Noe Zemljića nije bio uspješan te su Zadrani slavili ulazak u finale. Zadar je u ovom susretu igrao na pogon Jurice Zagoršaka koji je ubacio 24 poena, Roko Lukić ubacio je 21, dok je 19 koševa imao Luka Bilokapić.

U finalnom susretu o tome tko će u konačnici u ovoj sezoni biti bolja ekipa, odlučivali su Zadar i Cibona. S obzirom na činjenicu da su i jedni i drugi u regularnoj sezoni slavili po jednom, ovaj susret došao je kao svojevrsna majstorica za ove dvije ekipe. Na kraju regularnog djela priliku za konačnu pobjedu imala je ekipa Cibone, ali precizan za dva tada nije bio niti Luka Frančešević niti Zvonimir Kujundžić. 

Jednaku priliku za pobjedu imao je Zadar nakon toga krajem prvog produžetka, kada je kod 88:88 Jurica Zagoršak bio neprecizan za tri. U drugom produžetku Cibona je nekim s(p)retnim ubačajima za tri poena stvarala razliku na parketu. Na kraju je bilo premalo vremena da bi Zadar uhvatio konačnih 107:103. Luka Bilokapić koji je ubacio 32 bio je najbolji u redovima Zadra, jednako dobar učinak vidjeli smo i kod Roka Lukića koji je ubacio 31, a Jurica Zagoršak dodao je 15 poena u finalu. Luka Frančešević zabio je 35 za Cibonu, a odigrao je 50 minuta. Nakon finala u najbolju petorku turnira svrstan je Zadranin Roko Lukić!