Iz KK Zadra pozivaju publiku na uzvratnu utakmicu KK Zadar protiv KK Splita koji je  pobijedio  74:64 u prvoj utakmici polufinalne serije HT Premijer lige.

U  ponedjeljak od 20:30 sati u Dvorani Krešimir Ćosić  igrat će se odlučujuća uzakmica za majstoricu.

Dalmatinski  protivnici odigrat će osmi put ove sezone  međusobni susret. KK Zadar za sada ima ukupnu prednost od 4:3, ali ukoliko sutra ne napravi taj najvažniji break u sezoni kako bi se izborila majsotrica, uzalud će u vjetar otići sve te pobjede, navodi se u PR marketinškoj najavi iz KK Zadar.

Utkamicu je najvio igrač Aleksandar Bursać.- Svi znamo što nas očekuje i nadam se da smo svi svjesni što trebamo napraviti. Naravno, idemo na pobjedu i svaki drugi ishod bio bi veliki neuspjeh za našu ekipu. Moramo skupiti redove, nismo imali puno vremena za nekakvu tugu nakon poraza u Splitu, i nemamo što drugo nego idemo, kako se kaže jako u utakmicu. Očekujem i nadam se s da će s pravim pristupom stići i pozitivan ishod, najavio je Bursać.

Prema izjavi trenera Srđana Helbicha ključno će biti skontrolirati njihov napadački skok. Ne smijemo im  dati velik broj pokušaja iz drugog napada. Ako zadržimo koncentraciju, i budemo strpljivi kroz 40 minuta doći ćemo u priliku pobijediti utakmicu. Nakon toga u Splitu bi onda ponovno sve bilo otvoreno i mislim da će šanse biti opet podjednake, uvjeren je trener KK Zadar.

Cijena ulaznice za obiteljski VIP i prsten je 50 kn, a za tribinu 40 kn. Svi ulazi biti će otvoreni za posjetitelje od 19 sati. Svoje ulaznice možete kupiti i online putem linka croatia-tickets.com i moći ćete ih predočiti na ulazu preko mobitela ili u isprintanoj verziji.

Svaki 17. kupac ulaznice će na blagajni dobiti simboličan poklon iznenađenja u čast našeg igrača Domagoja Vukovića koji je trenutno ozlijeđen i kojemu želimo što brži oporavak. Pokloni se dijele do isteka zaliha zato požurite po svoju kartu na dan utakmice od 10 sati! Prijenos utakmice moći ćete pratiti putem Arenasport TV programa.