Anita Odžaković, članica AŠK- a Zadar, pobijedila je na Uskršnjem mitingu u Splitu u bacanju koplja (500 g) s rezultatom 52,31 m, čime je za čak 7 metara više postigla svoj novi osobni rekord te se učvrstila na trećem mjestu ovogodišnje Europske ljestvice kopljašica za mlađe juniorke.

Na mitingu je nastupilo čak 700 atletičara i atletičarki iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Norveške , a među njima i 36 članova Atletskog športskog kluba Zadar , koji su osvojili 16 medalja, od čega 7 zlatnih, 3 srebrne i 6 brončanih, postigavši pritom nekoliko novih osobnih rekorda.

Prva mjesta i zlatne medalje u konkurenciji mlađih kadetkinja osvojili su Antea Žilić u skoku u vis, preskočivši visinu od 138 cm, što je njen novi osobni rekord, Cvita Klarić u bacanju vortexa (130 g) s rezultatom 56,96 m, također s osobnim rekordom i trenutno najboljim rezultatom u Hrvatskoj u konkurenciji mlađih kadetkinja. Jakov Paštrović je u konkurenciji mlađih kadeta osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju u skoku u vis s preskočenih 150 cm.

Među kadetkinjama zlatne medalje i prva mjesta su osvojili Luna Mandić u bacanju koplja (500 g) s rezultatom 30,55 m, što je njen novi osobni rekord, te Kate Nižić u skoku u dalj s rezultatom 5,63 metra. U konkurenciji mlađih juniorki prvo mjesto i zlatnu medalju na 100 m prepone osvojila je Enea Nikpalj s rezultatom 15,543 sekunde, te Anita Odžaković u bacanju koplja (500 g), hitnuvši koplje u drugoj seriji do dalekih 52,31 metara, čime je za 7 metara više postigla svoj novi osobni rekord. Ovim je rezultatom ispunila normu za nastup na mlađe juniorskom prvenstvu Europe koje će se održati od 3. do 7. srpnja u Izraelu u gradu Jeruzalemu. Anita je s postignutim rezultatom 52,31 m, trenutno 3. na europskim tablicama u bacanju koplja za mlađe juniorke.

U konkurenciji seniora u skoku u dalj Domagoj Brodar je osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju s rezultatom 6,59 m što je njegov novi osobni rekord. Druga mjesta i srebrne medalje su osvojili Marietta Blatnjak, Jakov Paštrović, Đani Peričić, a brončane Karla Žilić, Iva Gagula, Emilio Pucar, Karla Kožul i Domagoj Brodar u konkurenciji seniora na 200 m s rezultatom 23,09 sekundi (novi osobni rekord).