Drugo kolo 3. Hrvatske teniske lige donijelo je meč između domaćina Tk Pomak iz Splita i Tk Borika iz Zadra, koji se odigrao jučer u Sportskom centru Stinice Pomak.

Pobjedu u gostima odnijela je ekipa Tk Borika rezultatom 4-3 protiv Tk Pomaka. Igralo se ukupno 5 ploča singlova i 2 ploče parova. Pobjede za Tk Borik su donijeli Frane Ninčević na 1 ploči, Sandro Guščić na 3 ploči i Lovre Šangulin na 4 ploči, te par Franco Mandić/Lovre Šangulin u parovima.

Za Tk Pomak pobjede na 2 ploči nosi Duje Markovina i na 5 ploči Rafael Behr, te par Zoran Ganjto i Duje Markovina u parovima.

U odličnom i jako gustom dvoboju između dva odlična kluba gdje su nijanse odlučivale pobjedu u zadnjem meču parova rezultatom 7/6 7/5 donose Mandić i Šangulin za konačnih 4:3.

- Uz odličnu igru obiju momčadi te ugodnih trenutaka tijekom dana sretni smo pobjedom, te čestitamo našim dečkima na trudu i požrtvovnosti rad druge pobjede zaredom u gostima, te zahvaljujemo ekipi TK Pomaka na odličnoj igri i borbi te na odličnom gostoprimstvu, poručuju iz Tenis kluba Borik.

Idući tjedan u subotu 7. svibnja Tk Borik igra 3. kolo lige kod kuće u Zadru na terenima Tenis centra Borik.

Tablica 3. HTS lige nakon 2 kola je:

Tk Borik (Zadar) 4 boda
Tk Pomak (Split) 1 bod
Tk Zadar 08 (Zadar) 1 bod
Tk Ragusa (Dubrovnik) 0 bodova