Polako se pokrenuo tempo od četiri utakmice u osam dana, druga utakmica na rasporedu je već danas kada od 19 sati Zadar gostuje kod ekipe Cibone u Zagrebu. 

Zadar i Cibona jako se dobro poznaju, ove sezone odigrali su pet utakmica, a trenutno je s 3:2 u prednosti sastav koji s klupe vodi trener Gašper Okorn. Tu prednost imati će priliku poništiti i preokrenuti u svoju korist trener Srđan Helbich jer će Zadar u tri dana odigrati dva susreta s Vukovima (HT Premijer liga za prvaka i AdmiralBet ABA Liga).

- Nema nekih velikih nepoznanica između nas i Cibone ovo će nam biti šesta utakmica ove sezone tako da znamo što moramo raditi da bi bili dobri i došli u priliku pobijediti u Zagrebu. I mi i Cibona imamo svoje vrline i nedostatke i biti će zanimljivo vidjeti tko će bolje iskoristiti protivnikove slabosti, kazao je Helbich.

Cibona je, kao i Zadar, ostala bez jednog od ključnih kotačića za kraj sezone. Krešimir Radovčić već odavno je out i njegov izostanak može se osjetiti na parketu u vidu velikog umaranja Argentinca Vildoze. Duga sezona, kao što smo to i vidjeli, napravila je svoje, ekipe su umorne i pod ozljedama i svaki susret može uzeti svoje posljedice. Zbog toga na parketu često možemo vidjeti potpuno drugačije petorke. 

Prijenos utakmice možete pratiti na Arenasport 1 programu.