Nema interesa za imovinom Nogometnog kluba Zadar u stečaju. Sasvim očekivano, jer je stečajna upraviteljica iz Osijeka Tihana Majić popisala svu imovinu, pa oni koji bi možda i kupili neku zanimljivu stvarčicu - dresove, rabljenu informatičku opremu, kosilicu za travu, to mogu napraviti samo tako da kupe još i masažne stolove, klupski namještaj, sve pehare koje je NK Zadar osvojio (18 komada, procijenjeni na ukupno 1.000 kuna), pa čak i 3.000 sjedalica, koje je usto potrebno i demontirati s tribine.

Za sada se nije našao nitko tko bi svu tu opremu kupio za procijenjenih 350 tisuća kuna: na otvaranje ponuda u tri navrata nije pristigla niti jedna valjana ponuda.

Osim toga, izgleda da je jedna kosilica koja je unesena u stečajnu masu u vlasništvu Nasada, koji su zatražili da joj se ona vrati, pa će se postupak obustaviti dok se ne razriješi to pitanje. Mjesečno na račun kluba i dalje stiže dvadesetak tisuća kuna od najma antena teleoperaterima.

Opremu na stadionu trenutačno koristi novoosnovani HNK Zadar, koji još uvijek nije iskazao želju za kupnjom imovine. Na spomenutim sjedalicama unatrag nekog vremena vidljiva je i jedna promjena - dio sjedalica koje su bile obojane bijelom bojom kako bi činile natpis "NK ZADAR" sada je prebjan, pa je ostao samo natpis "ZADAR".