Automobilistički klub RTZ izrazio je zadovoljstvo načinom na koji je prošla „Nagrada grada Zadra 2022." na parkiralištu Višnjika te najavio novo izdanje sljedeće godine.

- Vrijeme nas je poslužilo, bilo je sunčano, predivan dan! U zraku miris oktana i guma, grmljavina motora, mirisi i zvuci jednog pravog auto i karting natjecanja. Ni publike nije nedostajalo, na zaštitnoj ogradi ih se načičkalo nekoliko tisuća. Došli su nam iz Zadra, Dalmacije, cijele Hrvatske, a i šire. Oko „Peke" old timeri u svom najljepšem izdanju, njih preko sto. Vraćaju nas u neka davna vremena, u dane kad smo se kao klinci zamišljali za volanom jednog od njih. Na stazi 103 natjecatelja, 86 automobilista i 17 kartingaša, od 6 do 66 godina, pokrili smo sve dobne skupine.

Natjecanje nam je prošlo odlično, nadmašilo je naša očekivanja. Klupskih vozača i vozačica nam je bilo 11 i uz još 10-ak nelicenciranih vozača iz Zadra i okolice ostao nam je zavidan broj pehara u našem gradu.

Ovim putem zahvalili bismo Oldtimer klubu Zadar, Vespa klubu Zadar, Oldtimer klubu Sv.Krševan i moto klubu Arbanasi na odličnoj suradnji i koji su na pomogli upotpuniti naš event. Veliko hvala svim prijateljima koji su nam došli pomoći u organizaciji eventa i naravno sponzorima koji su nam pomogli da bi event bio na zavidnoj razini. Također se zahvaljujemo i ŠC Višnjik koji nam je puno pomogao u realizaciji, te Gradu Zadru i zadarskoj Županiji na svom „supportu" koji su nam pružili.

I za kraj, želimo Vam svima jedan športski pozdrav i vidimo se dogodine!, poručuje ekipa AK „RTZ"-a