Košarkaški klub Zadar objavio je poziv za poziciju voditelja marketinga i odnosa s javnošću.

Odgovornosti budućeg zaposlenika zadarskog abaligaša svrstane su u pet kategorija: sponzorski partneri, odnosi s javnošću, digitalni marketing, fan shop i ostalo. Budući voditelj marketinga i odnosa s javnošću tako će, među ostalim, morati aktivno tražiti nove sponzorske partnere, voditi komunikacijske aktivnosti prema medijima, kao i na svim digitalnim kanalima, koordinirati rad klupskog fan shopa i web shopa i predlagati uvođenje nove ponude, te provoditi promo aktivnosti za poticanje dolaska većeg broja gledatelja u dvoranu i popularizacije Kluba i sporta u cjelini. Na popisu očekivanja Uprave čak je 9 stavki: VŠS/VSS obrazovanje iz ekonomije, marketinga, odnosa s javnošću ili komunikacijskih znanosti, minimalno 3 godina radnog iskustva u sferi marketinga ili odnosa s javnošću, besprijekorno znanje hrvatskog i engleskog jezika, vrlo dobro poznavanje košarkaške igre te povijesti zadarske i hrvatske košarke, izražene organizacijske, analitičke, pregovaračke i komunikacijske vještine te izvrsnost u javnim nastupima i prezentacijama.

Uz potvrdu u nekažnjavanju, iz Uprave očekuju i "da se kandidat u svojoj poslovnoj karijeri nije ogriješio o moralna načela pri obavljanju poslova koji se navode u pozivu i da imenovanjem na poziciju voditelja marketinga i odnosa s javnošću, kandidat ne bi došao u sukob interesa".

- Što nudimo: rad u visoko kompetitivnom okruženju aktualnog prvaka Hrvatske u košarci, primanja koja uključuju i stimulaciju za ostvarivanje zadanih poslovnih ciljeva poput rasta sponzorskih ulaganja, rasta prihoda fun shopa, povećanja broja gledatelja u dvorani na domaćim utakmicama proizašlih iz promocijskih aktivnosti i sl., rad na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci, navodi se u pozivu iz Kluba.

Zainteresirane kandidate mole da pošalju motivacijsko pismo i životopis na e-mail adrese: [email protected] i [email protected]. Rok za dostavu dokumentacije je 10 dana.

- Pozivamo sve kandidate koji se osjećaju motivirano i sposobno da nam se svakako jave a mi ćemo, putem selekcijskog procesa, odabrati one najbolje, poručuju iz Kluba.

Kao što smo pisali, ovog tjedna trebao bi biti objavljen i javni poziv za sportskog direktora.