Nakon pobjede protiv FMP Meridian u Jazinama, pred KK Zadar je utakmica četvrtine finala Kupa Krešimir Ćosić u kojoj će na Višnjik doći momčad Zaboka. Zabok je u prošlom kolu u gostima savladao Adria Oil Škrljevo i u Zadar će sigurno doći motiviran, dok bi momci trenera Vladimira Anzulovića trebali opravdati ulogu favorita u ovom susretu, usprkos velikom umoru u dvije utakmice prošlog vikenda.

Pobjedom bi se igrači Zadra plasirali na završnicu koja se igra u Final Four formatu, a domaćin u kojem će se četiri ekipe boriti, za Zadrane sigurno najdraži trofej, ove godine je Rijeka.

- Čeka nas sigurno jedna zahtjevna utakmica. Oni dolaze motivirani nakon gostujuće pobjede protiv Adria Oil Škrljeva, a uz to su i dobra ekipa sastavljena s par iskusnijih igrača, tako da je na nama da se što bolje pripremimo. Mislim da je u principu sve na nama, moramo biti fokusirani i i kroz dobru obranu mislim da bi pobjeda trebala biti sigurna, najavio je susret Antonio Jordano.

Za utakmicu će opet biti otvoreni ulazi B i D, a ulaznice se mogu kupiti na dan utakmice na prodajnim mjestima ispred dvorane na Višnjiku ili online. Covid potvrda, osobna iskaznica, maska i dalje su obvezne u dvorani.