Seriju poraza u HT Premijer ligi platio je trener Sonik Puntamike Stipe Kuliš. Kako su jutro izvijestili iz kluba, Kuliš će ostati na drugoj funkciji, dok će prvu momčad preuzeti nekadašnji trener Hrvoje Vlašić. Podsjetimo, zbog neisplate plaća igrači u posljednje vrijeme nisu trenirali pa je za poraze najmanje kriv Kuliš.

Da se nešto „valja iza brda" vidjelo se na prošloj utakmici, koju je vodio pomoćni trener Roko Jurlina.

- Sa Stipom Kulišem smo se sporazumno dogovorili da više ne bude trener prve momčadi, no ostat će dio našeg tima u nekoj drugoj funkciji, a zamijenit će ga naš prošlosezonski strateg i čovjek koji je već dugi niz godina uz klub Hrvoje Vlašić, koji je spreman pomoći da sezonu izguramo do kraja. Stipe će uvijek imati svoje mjesto s nama te mu se zahvaljujem na dosadašnjem radu, no u ovom trenutku smo odlučili da je momčadi potrebna promjena te se nadam da će ona uroditi plodom, izjavio je predsjednik Sonik Puntamike Mirko Jošić.

Dodaje kako je klub u posljednjim danima riješio dio financijskih obveza prema igračima koji će se danas poslijepodne pojaviti na momčadskom treningu gdje će započeti s pripremama za nastavak sezone.

Pred Vlašićem je, ističe predsjednik koji u siječnju nije uspio zatvoriti financijsku konstrukciju za isplatu plaća, zadatak konsolidacije momčadi i pripreme za nadolazeće izazove i borbu za odmak s dna ljestvice.

Puntamičane prvi sljedeći izazov očekuje već sutra, kada u Jazinama s početkom u 18 sati dočekuju Goricu u zaostalom susretu 16. kola HT Premijer lige.