Nakon svega nekoliko dana odmora na košarkašima Zadra novi su zadaci u AdmiralBet ABA Ligi u kojoj će sutra, u petak 27. siječnja, od 21 sata gostovati kod ekipe Borca iz Čačka. Susret s ekipom koju krasi agresivnost u igri i koja će sigurno tražiti pobjedu na domaćem terenu nakon što su u Zadru doživjeli uvjerljiv poraz od 70:56 u listopadu 2021. najavili su trener Anzulović i Filip Paponja.

- Borac je vrlo kvalitetna ekipa sa puno iskusnih igrača. S klupe ih dobro vodi trener Marinović već duži niz godina i sigurno je da će, kako i najavljuju, dati sve od sebe da upišu i novu pobjedu. U ovom trenutku imaju određenu prednost u širini rostera, jer smo mi ovog tjedna imali velikih problema za sastaviti barem osam igrača za trening, a kamoli deset ili 12. No, siguran sam da će moji igrači kao i do sad pronaći snagu za izdržati početni nalet Borca i da će pokušati provesti veći dio utakmice u izjednačenoj borbi. Moramo odgovoriti na njihovu agresivnost i ako to uspijemo naše šanse će rasti, kaže Anzulović.

Klupska služba riječ je dala i Filipu Paponji:

- Igramo s Borcem koji je vrlo agresivna ekipa i na tu agresivnost moramo dobro odgovoriti prvenstveno našom energijom. Budemo li se držali dogovora kojeg postavimo u svlačionici možemo se nadati pobjedi.