Udruga Grad košarke u okviru projekta 2CODE (Sveučilište u Zadru) i globalno popularnog pokreta Fuckup Nights (FUN) u petak u Multimedijalnoj dvorani Sveučilišta u Zadru s početkom u 20:15 sati organizira tribinu na kojoj će se pričati o greškama zadarskih košarkaških djelatnika i kolektiva.

- Kroz greške i neuspjehe u poslu i privatno prolazimo svi. Pa tako i oni koji se u Zadru bave ili su dio onog najpoznatijeg sportskog miljea u gradu - košarkaškog. O takvim se greškama u prošlosti rijetko otvoreno pričalo, a upravo to događa se ovaj petak, navodi se u pozivu medijima.

O temi će govoriti nekadašnji voditelj komunikacija u Košarkaškom klubu Zadar David Gunjević, voditelj omladinskog pogona Košarkaškog kluba Zadar Tihomir Bujan te Entuzijasti iz KK Diadora. Svaki od predavača će u sedam minuta i kroz 10 slideova ispričati svoje zanimljive dogodovštine i prenijeti FUNbasketball poruke, a nakon svakog predavanja nazočni će moći postaviti pitanja kroz koja će saznati više o njihovim profesionalnim stavovima i iskustvima.

Broj mjesta je ograničen na 70 osoba u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama, uz obvezne COVID potvrde, a besplatne prijave podnose se na linku.