Hrvatski nogometni klub Zadar tek će dogodine izabrati svoje vodstvo, a do tada će klub voditi Damir Knežević kao vršitelj dužnosti. Izborna skupština te udruge koja se trebala održati sutra, odgađa se zbog zaraze Covidom-19 jednog od kandidata, izvijestili su iz HNK Zadar.

Nova skupština zakazana je za utorak 04.01.2022. u 13 sati u prostorijama Kluba.
Prema dostupnim informacijama, za predsjedničko mjesto natječe se bivša glasnogovornica Cibone, Iva Bokanović koja se s diplomom kineziologije vratila u rodni Zadar. Da je Reno Sinovčić i dalje u blizini Stanova, govor i činjenica da se za to mjesto prijavio i čovjek s njegove izborne liste 2017. godine, Andrijano Šandrić.

Hrvatski nogometni klub Zadar, sudeći prema najavi gradonačelnika Branka Dukića, neće dugo biti udruga, već će se ponovno preoblikovati u sportsko dioničko društvo. Naravno, s udjelom Grada Zadra od 2.5 milijuna kuna, koliko je Dukić izvukao preko Gradskog vijeća  prije godinu dana za pozajmicu klubu koja se neće vratiti kako to zakon nalaže, nego se pretvoriti u bezvrijedni dionički udio. Bez nekretnina, stadiona i reflektora koji su također u vlasništvu Grada Zadra.