Bivši trener Zadra Ivan Perinčić ima novi klub. Kako javlja Dubrovački vjesnik, Perinčić će biti novi trener košarkaša Dubrovnika, a "kormilo" će preuzeti 27. prosinca. Prva bitka ga čeka prvih dana 2022. godine, 8. siječnja kad u Gospino polje stiže Bosco.

Sve je jasno u Dubrovniku, hoće natrag u najveći rang, istaknuo je to predsjednik kluba Božo Koprivica, a dovođenje 44-godišnjeg Zadranina je jedan od poteza koji to potvrđuje.

Dubrovnik je dobio sedam od jedanaest utakmica ove sezone u 2021. godini, zaostaje za liderom, Hermesom tri pobjede. Međutim, sustav natjecanja je takav da ima doigravanje u kojem će u finalu igrati dva najbolja. Uspješniji u finalu će izravno u najveći rang, a drugi razigravati s predzadnjim iz najvećeg ranga za mjesto u prvom razredu.

Perinčić je bivši igrač Zadra, reprezentativac, zatim trener. Radio je kao trener u Cedeviti, Zaboku, Gorici, kao i reprezentaciji gdje je bio pomoćnik izbornika Veljka Mršića, a bio je i trener Zadra. Višnjik sad mijenja Gospinim poljem, a s ciljem da Gospino polje u novoj sezoni odveze u Višnjik.