Košarkaši Zadra nakon jučerašnje pobjede u HT Premijer ligi protiv Cedevite Junior, sutra od 21 sat u dvorani Krešimir Ćosić dočekuju momčad Mornara - Barsko zlato, u sklopu 11. kola AdmiralBet ABA Lige! Igrači trenera Mihaila Pavićevića u Zadar stižu kao 11. ekipa regionalne lige, a u zadnja dva susreta upisali su pobjede protiv Mege Mozzart i Splita. Prijenos utakmice možete pratiti na kanalu Arenasport 1.

- Mornar je u zadnje četiri utakmice ostvario tri pobjede, ekipa je sastavljena od niza kvalitetnih i provjerenih ABA ligaških igrača te po najavama, dolaze u Zadar po pobjedu. Izrazito su napadačka ekipa, s dobrim skokom i znamo koje stvari trebamo napraviti da bi kroz veliku borbu razveselili naše navijače, izjavio je trener Vladimir Anzulović prije sutrašnjeg dvoboja.

Domagoj Vuković koji će sutra odigrati 250. susret u dresu ekipe iz Donatova grada. 

- Sutra nas očekuje utakmica protiv ekipe koja ima stvarno odlične igrače i na vanjskim i na unutarnjim pozicijama. Stanje na tablici sada to ne pokazuje, možda nisu na razini igre koju priželjkuju, ali kako se mi iz susreta u susret dižemo tako je to sigurno slučaj i kod njih stoga sam siguran kako će sutrašnja utakmica biti teška. Nama je ovaj zgusnuti raspored malo otežao pripremu za samu utakmicu, ali zadnjih nekoliko utakmica smo upisali pobjede što nam sigurno daje neki pozitivni val na kojem se nadamo da možemo doći do dobrog rezultata, rekao je Vuković.

- Iza nas je težak raspored, imali smo tri utakmice u pet dana. Sutra nas očekuje jako bitna utakmica protiv ekipe Mornara koja je u sezonu krenula lošije nego očekivano no ne smijemo susret olako shvatiti nego dati sve što je u našoj mogućnosti da dođemo do prijeko potrebne pobjede, dodao je mladi krilni centar Zadra Tomislav Buljan.