Košarkaši Zadra ovog vikenda igraju dvije utakmice u manje od 24 sata. U subotu u 19 sati Zadar se vraća HT Premijer ligi nakon reprezentativne stanke s gostovanjem protiv Zaboka. Dan kasnije, u nedjelju u 12 sati momčad Vladimira Anzulovića će se boriti u AdmiralBet ABA ligi protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani.

Svoj debi u zadarskom dresu će imati novi centar Trevor Thompson, Pavle Marčinković konačno ima pravo nastupa u HT Premijer ligi.

"Ozbiljno se pripremamo za jednog i drugog protivnika. Prvi na redu je Zabok, uvijek je neugodan domaćin u zadnjih par godina. Više puta su pokazali da oni mogu uzeti bodove većim ekipama," rekao je Pavle Marčinković uoči Zaboka.

On je najavio i drugu utakmicu s Cedevita Olimpijom.

"Nakon Zaboka u manje od 24 sata nam slijedi Cedevita Olimpija. Cedevita trenutno nije u najboljoj situaciji tako da će nas sigurno shvatiti najozbiljnije. Mislim da mi imamo svoje šanse, kao u svakoj utakmici do sad one će se pokazati, dok je na nama hoćemo li ugrabiti priliku," istaknuo je Marčinković uoči Cedevita Olimpije.

"Čeka nas težak raspored jer u narednih osam dana igramo pet utakmica. Igramo kod Zaboka, ne bježimo od uloge favorita nastojat ćemo opravdati tu ulogu na parketu, Za 15 sati sljedeći protivnik nam je Cedevita Olimpija u Ljubljani. Olimpija je u svojim redovima dovela dva ekstra pojedinca kao što su Alen Omić i Yogi Farell. Svjesni smo njihove kvalitete, ali vjerujem da ćemo imati dovoljno snage i koncentracije da im se suprotstavimo," najavio je susrete trener Vladimir Anzulović.