Krševan Klarica potpisao je svoj prvi ugovor s KK Zadrom! Mladi talentirani Zadranin prošao je sve kategorije omladinskog pogona KK Zadra, te je bio pretkadetski prvak Hrvatske 2018. godine i juniorski prvak Hrvatske prošle sezone.

Ove sezone za razvojnu ekipu, Jazine Zadar II, Klarica igra u sjajnoj formi, u prosjeku bilježi 15 poena i 5 skokova po utakmici. Igra na pozicija krila i poznat je kao vrhunski šuter. Suradnja s matičnim klubom potpisana je na četiri godine.

- Jako sam sretan i uzbuđen što sam potpisao svoj ugovor s mojim klubom. Ovo je ostvarenje dječačkog sna za mene. Nadam se da ću jednog dana biti važan član prve ekipe i da ću pred punim tribinama osvojiti trofeje za ovaj klub i grad. Uvijek ću davati sve od sebe, boriti se za svaku loptu i za svaku pobjedu. Prošao sam sve kategorije omladinskog pogona i ovo je kao neko priznanje za sav taj rad i trud kojeg sam uložio. Još sam mlad, imam još puno rada ispred sebe da mogu postati što bolji igrač. Želim zahvaliti klubu što me prepoznao kao mladog talentiranog igrača i da želi nastaviti ulagati u mene, rekao je mladi Krševan Klarica.

U svojoj još uvijek kratkoj karijeri Klarica se može pohvaliti i igranjem za dvije reprezentacije: kao 14-godišnjak je prihvatio poziv Makedonije (baka mu je porijeklom Makedonka), da bi kasnije ipak postao važan kotačić u hrvatskoj juniorskoj reprezentaciji.