Košarkaši Zadra putuju u Podgoricu gdje ih čeka susret 8. kola AdmiralBet ABA lige protiv Budućnost VOLI. 

Crnogorski sastav je jedna od vodećih ekipa lige s pet pobjeda i samo dva poraza. U prošlom kolu momčad Aleksandra Džikića je doživjela poraz u Beogradu protiv Mega Mozzart. Zadrani su također bili poraženi od jedne beogradske ekipe - vodeće Crvene Zvezde u Zadru.

Susret je zakazan za subotu, 13. studenog s početkom u 19 sati.

- Mislim da stvarno dobro izgledamo, dobro smo radili ovaj tjedan, imali smo visoki intenzitet treninga i već na treningu izgleda kao natjecateljska utakmica. Idemo s ambicijom u Podgoricu, u prošloj utakmici smo odigrali na jedan pravi način i mislim da se možemo potući. Nadam se pobjedi, rekao je Antonio Jordano uoči utakmice protiv Budućnost VOLI.

Dva dana kasnije u Krešin dom dolazi Gorica u HT Premijer ligi. Gorica je imala smjenu na klupi, Josip Sesar više nije trener Bikova, prošlu utakmicu u Alpe Adria kupu je vodio njegov pomoćnik Bože Radoš.

Utakmica će se odigrati u ponedjeljak, 15. studenog s početkom u 18 sati.

- Brzo nam dolazi ta sljedeća utakmica, praktički se vratimo kući, odradimo jedan trening i evo utakmice. Neće biti lako zbog svih okolnosti, ali mislim da mi u Hrvatskoj ligi moramo ulaziti maksimalno ozbiljno i tu se najviše nas pita. Gorica je promijenila trenera, ali igrali su Alpe Adria kup gdje su upisali pobjedu, tako da je jedan ozbiljan protivnik, istaknuo je Jordano o utakmici protiv Gorice.