U danima predstojećega vikenda u Športskom centru Višnjik na programu je niz događanja u košarci, odbojci i u nogometu.

Subota, 6. studenoga 2021.

U nogometnim natjecanjima u kategoriji tića igrat će Zadarnova 2 - Sabunjar u osam sati, a u kategoriji papalina Zadarnova - Zadar u devet, te Zadarnova 3 - Škabrnja `91 u 10 sati. Potom će u 1. HNL igrati pionirke Donata i Agrama u 12, te kadetkinje Donata i Agrama u 13:30 sati.

U natjecanju u Prvoj ženskoj košarkaškoj ligi Zadar će u Dvorani Krešimira Ćosića, u pomoćnoj dvorani 3 biti domaćin Otočcu u 18 sati.

Superliga odbojkaša nastavit će se šestim kolom u kojemu će Zadar biti domaćin Sisku u Dvorani Krešimira Ćosića, u pomoćnoj dvorani 4 u 18 sati.

Nedjelja, 7. studenoga 2021.

Nogometno natjecanje na području Dalmacije nastavit će kadeti Zadra i Trogira u 10, te juniori Zadra i Trogira u 12 sati. Seniori Arbanasa u Prvoj županijskoj ligi domaćini su Velebitu u 14 sati.

U odbojkaškoj Međužupanijskoj ligi mlađih kadeta u Dvorani Krešimira Ćosića u pomoćnoj dvorani 1 igrat će Zadar i Knin u 9:30 sati.

Treća seniorska liga - odbojkašice Zadra igrat će se Benkovcem u 11 sati u Dvorani Krešimira Ćosića, u pomoćnoj dvorani 1 u 11 sati.

U Županijskoj ligi mlađih kadetkinja odbojkašice Zadra igrat će se Benkovcem u Dvorani Krešimira Ćosića, u pomoćnoj dvorani 1 u 11 sati.

U Prvoj B ligi odbojkašica Jug Zadar II će u Dvorani Krešimira Ćosića, u pomoćnoj dvorani 4 biti domaćin Makarskoj u 13 sati.

Na rasporedu je i prvo kolo Lige košarkaških amatera i rekreativaca u Dvorani Krešimira Ćosića, u pomoćnoj dvorani 3 od 10 sati.

U ABA ligi u sedmom kolu Zadar će u Dvorani Krešimira Ćosića biti domaćin Crvenoj zvezdi u 18:45 sati.