Osmo kolo HT Premijer lige je pred vratima - u petak, 29. listopada s početkom u 17 sati Zadar dočekuje sinjskog Alkara u dvorani Krešimira Ćosića.

Sinjski sastav sezonu je otvorio bez ijedne pobjede nakon sedam utakmica. Zadarska publika imat će priliku gledati jedno poznato lice u dresu Alkara: Dominic Gilbert će odigrati prvu utakmicu protiv Zadra nakon svog odlaska.

- Dobili smo dosta novih informacija i uputa od novog trenera. Ovih dana puno smo radili kako bismo se naviknuli na novi sistem i na novog trenera, ali sve u svemu, zasad je super s trenerom Anzulovićem. Alkar će sigurno dati svoj maksimum. Mi smo imali cijeli tjedan da se pripremimo za ovu utakmicu, tako da ćemo moći odgovoriti na sve izazove. Moramo igrati našu igru i biti strpljivi, tražiti prave prilike, istaknuo je Justin Carter.

Vladimir Anzulović je preuzeo momčad ovaj tjedan, u petak će mu biti prva utakmica na klupi Zadra.

- Od ponedjeljka radimo i apsolutno sam zadovoljan kako radimo, ali to nam ne vrijedi ništa ako ne pokažemo to na parketu. Bit će grešaka i izgubljenih lopti, ali to se sve može pokriti ako je zalaganje na nivou. Očekujem maksimalan pristup i pobjedu protiv Alkara. Očekujem da će igrači ponoviti neke stvari s treninga na utakmici, rekao je trener Vladimir Anzulović.