Udruga navijača Tornado na svojoj je Facebook stranici objavila kako će zbog angažmana Pavla Marčinkovića do daljnjega bojkotirati sve utakmice KK Zadar.

- Godinama smo ustrajali u borbi za pošten, transparentan, prkosan i jak klub. Veličina kluba se ne ogleda samo u trofejima i uspjesima, nego i u časti i principima. 

Proteklih godina na sastancima sa vodstvom kluba ukazivali smo na nedostatke i anomalije u klubu, te se trudili da klub bude na ponos svih nas, ljudi koji vole i žive KK Zadar, ali i zahtijevali da u klubu ne smiju biti igrači određenog pedigrea i karijera.

Kap koja je prelila čašu, a koju smo prije par dana doživjeli od trenera i vodstva kluba je iskazano nepoštivanje dovođenjem igrača koji ne zaslužuje nositi sveti dres zbog već poznatih incidenata koji se vežu uz njegovo ime. Posljedično, nažalost smo primorani donijeti najtežu odluku, a to je bojkot organiziranog navijanja na svim utakmicama našeg kluba dok god je isti njegov član.

Zadar je veći od svakog čovjeka i živi dovijeka i zato se nadamo da će dotični vrlo brzo napustiti naš klub i da ćemo se vratiti na tribine i nastaviti živiti uz naš klub, stoji u objavi.