Nizozemac Olav Kooij, vozač momčadi Jumbo-Visma, pobjednik je četvrte etape biciklističke utrke CRO Race vožene od Zadra do Crikvenice u dužini od 197 kilometara, dok je vodstvo u ukupnom redoslijedu preuzeo Norvežanin Anders Skaarseth (Uno-X Pro Cycling Team).

Mladi je Nizozemac u završnim metrima etape pretekao drugoplasiranog Australca Kadena Grovesa (Team BikeExchange) i trećeg Hrvata Josipa Rumca (Androni Giocattoli-Sidermec). Nakon pada koji se dogodio otprilike kilometar prije cilja, Rumac se našao u odličnoj poziciji, na čelu utrke s vrlo malo vozača za svojim leđima. Hrvatski vozač ipak nije uspio izdržati do kraja, već su ga u završnim metrima pretekli Kooij i Groves.

Bicikliste su na startu četvrte etape ispratili ispred Ministarstva turizma i sporta Darko Vučić, načelnik Sektora za razvoj i natjecateljski sport koji ih je dočekao i na cilju, Mihaela Kadija, direktorica Turističke zajednice Zadarske županije, Marjana Marasović, direktorica Turističke zajednice Općine Starigrad, Katarina Miletić, pročelnica Ureda župana Zadarske županije te ostali predstavnici Grada Zadra i Zadarske županije. Dočekala ih je i posebna dobrodošlica u obliku transparenta "Welcome to Zadar" kojeg su na Liburnskoj obali postavili djelatnici Lučke uprave Zadar.