Izbornik boksačke reprezentacije mlađih seniora (rođeni 2003. i 2004. godine) Dražen Kuhar nakon posljednjih izbornih sparinga, održanih 25. rujna 2021. na Jarunu u sklopu Prvenstva Hrvatske za seniore U-22, odredio je popis reprezentativaca koji će predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu u Budvi od 13. do 24. listopada 2021. godine.

Kriterij za izbor sastava Hrvatske bili su dosad postignuti rezultati, uspješni nastupi na međunarodnim turnirima i natjecanjima, dosegnuta forma u posljednjem periodu, broj mečeva i neophodno iskustvo za najveću europsku scenu kako bi naši boksači mogli biti konkurentni i ravnopravni suparnici u najjačoj međunarodnoj konkurenciji.

Među reprezentativcima se nalazi i jedan Zadranin, član BK Sveti Donat Zadar Petar Krešimir Knežević, koji će se boriti u konkurenciji do 71 kg. Reprezentaciju vode treneri Nenad Mitrović (Bk Sveti Krševan-Zadar) i proslavljeni hrvatski boksač Mario Preskar.

Treba napomenuti da je ovaj trenerski dvojac ostvario zapažene rezultate s ovom najnadarenijom generacijom hrvatskih reprezentativaca koji iduće godine najozbiljnije kandidiraju za seniorsku reprezentaciju te U-22, kako za nacionalno tako i za Europsko prvenstvo kojem će Hrvatska biti domaćin.

Reprezentativci odlaze dobro pripremljeni sa dosta iskustva i bez opterećenja medaljama. Iza ove reprezentacije je ogromno iskustvo i jako veliki broj mečeva, pogotovo na međunarodnoj razini, a mnogi su osvajači najviših odličja.