S vraćanjem „šušura" druženja, pisme i spize na plato Labuda, vraćaju se i prigodne majice kao poklon svakom skiperu koji prijavi sudjelovanje na 90. Mrdujskoj regati. I ne samo to, od ove godine kreirano je više vrsta majica 90. Mrduje. Tako da će iznimno za ovogodišnju 90. Mrdujsku regatu osim jedne majice koja im pripada po zaključenoj prijavi, svi oni skiperi koji prijavu i uplatu kotizacije obave zaključno sa 20. rujnom 2021., na poklon dobiti još jednu ali u drugoj boji, kako bi imali komplet za uspomenu na ovu 90. Mrduju.

Ovogodišnja jubilarna "90.Mrdujska regata" najavljuje se i kao Festival jedrenja u Splitu. 90. Mrduja će se kao i do sada jedriti za sve nagrade, te uz sva pravila koja su vrijedila i do sada (start ispred gradske luke, okret oko otočića Mrduja i cilj podno Sustipana), dok će neke skupine imat će cilj na okretu kod otočića Mrduje i znatno jednostavnija pravila.

Prijave se već sada mogu vršiti on-line putem http://www.jklabud.hr/mrdujska-regata. Start za sve sudionike 90. Mrdujske regate - Festivala jedrenja u Splitu je 2.listopada 2021. u 11 sati, rezervni dan je nedjelja, 3.listopada 2021.