U svojoj drugoj pripremnoj utakmici nogometaši Zadra odigrali su 1-1 sa biogradskim Primorcem.

Većim dijelom utakmice činilo se da se radi o prvenstvenoj, a ne pripremnoj utakmici jer su obje ekipe u utakmicu ušle vrlo angažirano i motivirano.

Već u 4. minuti Vukadinović izlazi ispred vratara Stojanova, no on je dobro postavljen i lakoćom brani udarac mladog zadarskog napadača.

Igra se nastavila između dva šesnaesterca bez šansi za pogodak. U 22. minuti iz jedne duge akcije gostiju, Musa sa lijeve strane ubacuje loptu u domaći sesnaesterac gdje Roko Nakić iz voleja pogađa suprotni kut nemoćnog vratara Pinčića i dovodi Primorac u vodstvo 0-1.

U 36. minuti Kurtin sa lijeve strane ubacuje za Zdrilića koji vješto prima loptu i ulazi u gostujuci kazneni prostor gdje ga Bitunjac neoprezno ruši a sudac Vukančić opravdano pokazuje na 11 metara.

Sigurni izvođač bio je iskusni Jurica Buljat koji neobranjivo pogađa gornji desni kut vratara Stojanova. U drugom poluvremenu nakon što su treneri Terkeš i Sunara napravili dosta izmjena nije bilo uzbudljivosti, no valja izdvojiti gredu Iveljića u 63. minuti nakon Zdrilicevog kornera.

Na kraju, realan rezultat ovog susreta je 1-1.

- Osobno sam zadovoljan kako smo odigrali današnju utakmicu. Vidjelo se da su i jedna i druga momčad na vrhuncu priprema te da su noge teške. Imamo dosta stvari na kojima trebamo raditi, ali mislim da smo na dobrom putu i da ćemo za prvenstvo biti spremni, istaknuo je Jurica Buljat.