Kapetan KK Zadar, Dominik Mavra i naredne sezone predvodit će košarkaše Zadra. Dogovorena je suradnja na još jednu godinu. Potpisom Uroša Lukovića i Mavre roster je gotovo kompletiran za sljedeću sezonu, javlja Radio Zadar.

- Istina, presretan sam radi toga, meni je Zadar nešto posebno, istrčati u njegovom dresu neopisiv je osjećaj. Drago mi je da ostajem, također, veseli me činjenica i da je dosta mojih suigrača ostalo od prošle godine. Dobro ćemo se pripremiti i hrabro krenuti u nove izazove - ističe Mavra.

Bilo je i drugih ponuda ?

- Tako je, ali ono što sam doživio prošle sezone, osvajanje prvenstva i Kupa i onu prije godinu kad smo osvojili Kup nešto je neopisivo. U Zadru igram za nešto i za nekoga kome to znači sve, a to nema cijenu. Bez lažne patetike. Spreman sam bio otići samo u slučaju neke ponude koja bi me oborila s nogu, najviše u smislu košarkaškog napretka da to bude puno veći iskorak u odnosu na Zadar i ABA ligu. Do toga nije došlo i odlučio sam da idemo skupa dalje. Jedino što želim je da naši navijači budu mogli u dvoranu i da nam stalno budu podrška. Na njihov pogon, opasni smo za svakog, vjerujem da će se stanje normalizirati i da će tribine biti otvorene.

Očekivanja od sezone?

- Definitivno ćemo opet ići po dvostruku krunu, ništa drugo nas ne zanima. Što se tiče ABA lige, nekoliko momčadi stvarno „strši" po budžetu i papirnati su favoriti. Međutim, nikome nećemo priznati da je bolji, svi će to morati dokazati na parketu - za kraj će Mavra.