Održano je četvrtfinale futsal turnira Zara Dental Centar Kup - Arbanasi 2021. Smiljevac je bio najuvjerljiviji, favorizirani Tin teže od očekivanog je slavio protiv Kontre, a dvije utakmice odlučene su izvođenjem šesteraca.

MNK Smiljevac - MNK Raštane Kanela 8:2

U utakmici koja je obilovala liijepim potezima i još ljepšim pogocima, umorni Raštančani zaustavljeni zaustavljeni su na Smiljevcu. Goropadni Smiljevčani predvođeni Šamijom i Josipom Čačićem prometnuli su se u favorita turnira.

CB Nita - MNK Poljica 3:3 (pen. 3:2)

Triller - tako možemo opisati utakmicu između branitelja naslova Nite i Poljica. Poljica je kao prošle godine protiv Varoši imala prednost od tri gola, i opet su kao i lani uspjeli sve prosuti i na šesterce se oprostiti od turnira. Nita na radost svojih vjernih navijača i Gazde Lekaja prolazi u treće polufinale za redom.

MNK Varoš - MNK Višnjik 2:2 (3:2 pen)

Višnjik je u izvrsnoj utakmici umalo iznenadio Varošane. Dvaput su vodili, al isto tako dvaput su brzo primali pogotke. Iako nije bile prve violine kluba Danijela Tomana, prikazali su izvrsnu igru protiv favorizirane Varoši, pojačane mladim reprezentativcem Josipom Jurlinom. Ipak u ruletu šesteraca Župan, Klarin i Luka Jurlina bili su precizni za polufinale.

MNK Tin - MNK Kontra 2:1

Tin je ušao u polufinale teže od očekivanog, uvijek nezgodna Kontra držala je utakmicu neizvjesnom do zadnjeg sučevog zvižduka. Ipak, iskustvo i smirenost „pjesnika" je bila prevaga vrijedna pobjede i polufinala.

Polufinale - raspored i satnica odigravanja

Utorak, 20. 7.2021
19:00 Jazine 2 - MNK Tehnička (juniori)
20:00 MNK Varoš ZDC - MNK Smiljevac (seniori)
21:00 MNK Tin - CB Nita. (seniori)
22:00 CB Dišpet Gauni Biograd (juniori)