Zanimljiva situacija dogodila se danas na zadarskoj košarkaškoj sceni. Iz novoosnovanog ženskog kluba ŽKK Zadar Plus pohvalili su se kako su okupili vrhunski tim ljudi, među kojima su redom imena iz KK Zadar, da bi se u večernjim satima prvaci Hrvatske ogradili od tog kluba putem priopćenja za javnost.

Evo njihovog očitovanja na ovu objavu koju su prenijeli mediji:

Jučer je izašla vijest o novom košarkaškom klubu u Zadru, ŽKK Zadar Plus. Podržavamo sve nove projekte koje bi promovirale košarku u našem Gradu, pomoći ćemo kad bude trebalo, uostalom kao i ostalim klubovima u gradu, ali prvenstveno znanjem, savjetima i iskustvom, dok će kadrovsku potporu morati potražiti negdje drugdje.

Zaposlenici iz KK Zadra su dobrovoljno rekli da mogu savjetima pomoći novom klubu kad treba, kako bi ŽKK Zadar Plus mogao lakše napraviti svoje prve korake. I dalje svim tim ljudima je prvi prioritet KK Zadar, jer su na kraju dana ipak zaposleni u KK Zadar.

KK Zadar nije u ni jednom smislu direktno vezan za novi klub, ali će pomoći kad bude trebalo kao i ostalim klubovima u Gradu, navodi se u priopćenju.

"Povremene savjete" davat će tajnik kluba Josip Begonja, ujedno voditelj marketinga i odnosa s javnošću, predsjednik Nadzornog odbora Šime Zelić, kondicijski trener Mario Mandir i fizioterapeut Mladen Babić. Svi su oni ugovorima vezani za KK Zadar.