Dvorana Krešimira Ćosića u Športskom centru Višnjik dobila je novo, posebno ruho. Sve je spremno za završni turnir UEFA-ine futsalske Lige prvaka, elitnoga natjecanja u čijoj će završnici od 28. travnja do 3. svibnja 2021. sudjelovati osam klubova, javlja Visnjik.hr.

Dvorana Krešimira Ćosića tijekom opsežnih priprema, prema standardima, u organizaciji i pod nadzorom UEFA-e, te u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom, najprije je dobila odgovarajuću podlogu za igralište, poslije čega su obavljeni opsežni zahvati u segmentima novinarske lože, VIP lože, te u svlačionicama i u drugim prostorima kojima će se koristiti operativa i logistika ovoga velikoga višednevnoga događanja.

Završni turnir futsalske Lige prvaka bit će organiziran i održan prema preciznom protokolu, u skladu sa svim protuepidemijskim mjerama, odlukama i preporukama, a milijuni navijača pratit će utakmice i ostala događanja u Višnjiku i u Zadru preko televizijskih prijenosa i snimaka, te na dostupnim e-platformama.

U srijedu će se u četvrtfinalu susresti Kairat Almaty (Kazahstan) i Benfica te prva nositeljica Barça i Dobovec (Slovenija). U četvrtak igraju Inter FS (Španjolska, Madrid) i Ugra Yugorsk (Rusija) te Sporting CP (Lisabon) i KPRF (Moskva). Polufinala se igraju u subotu, a finale u ponedjeljak.