Zadar sutra dočekuje Adria Oil Škrljevo u sklopu 28. kola HT Premijer lige.

Dalmatinski sastav je ove sezone oba puta svladao Škrljevo, na domaćem terenu su slavili 99:68. U Čavlu Škrljevo je pružalo dobar otpor favoriziranom Zadru te je momčad Veljka Mršića upisala pobjedu 72:76. 

- Jučer smo imali malo vremena da se odmorimo, mislim da ćemo biti dobri, moramo koncentrirano odraditi utakmicu. Neće biti lako, bit će tvrda utakmica. Mi moramo biti fokusirani, na nama je da igramo našu igru i da kontroliramo utakmicu, istaknuo je iskusni Justin Carter.

Ekipa Škrljeva je prošli vikend bila slobodna jer je njihova utakmica protiv Splita bila odgođena zbog COVID-19 u splitskoj momčadi.

Momčad Veljka Mršića se trenutno nalazi pri vrhu tablice dok Adria Oil Škrljevo mirno drži 6. mjesto. Početak utakmice zakazan je za 17 sati.

- Konačno smo ušli u neki normalniji ritam, imamo dvije utakmice tjedno. Nadam se da ćemo odigrati na tragu one utakmice u Zaboku. Moramo smanjiti broj izgubljenih lopti, donositi dobre odluke u napadu i u obrani, moramo biti čvrsti i konzistentni u nekim segmentima. Škrljevo je jedna dobra ekipa koja je dobro vođena, u zadnje vrijeme su podigli svoju formu. Moramo biti pravi sutra da ostvarimo pobjedu, najavio je utakmicu strateg Zadra Veljko Mršić.