"Nemam riječi. Ako malo povežeš pojmove - Zadranin, kapetan i dvije godine zaredom Kup, fantastično", rekao je pun emocija kapetan Zadra Dominik Mavra nakon osvajanja Kupa Krešimira Ćosića.

Prema njegovim riječima, Split je bio žilav, ali Zadrani su u svakom trenutku imali strpljenje i ideju na koji način igrati.

- Malo je reći fešta, rekao je Mavra na upit novinara o planovima nakon utakmice.

Za potpunu sreću ipak su nedostajali navijači na tribinama.

- Presretan sam, napokon trofej. Žao mi je što je ovakva situacija i ne možemo slaviti s navijačima, poručio je Filip Kraljević, a Aleksandar Bursać nadodao: "Drago mi je da smo usrećili naše navijače. Kup je naš, presretan sam!". 

MVP utakmice je Chinanu Onuaku koji je nasmijao novinara koji ga je pitao je li nakon Kupa Zadar favorit za naslov prvaka.

- Favoriti smo otkad sam ja došao!, rekao je Onuako ističući kako je večerašnja pobjeda bila rezultat timskog rada. 

A na svoj tim je ponosan trener Veljko Mršić.

- Otišli smo na 7 razlike, no Split se uvijek vraćao. Bili smo mirni u najbitnijim trenucima utakmice. To je odlika pravih momčadi, kad se lomi utakmica da odigramo pravu obranu, da u napadu iskreiramo dobre pozicije i otvorene šuteve, poručio je Mršić.

Pogledajte kako je izgledalo slavlje u svlačionici zadarskih košarkaša koji su za uspomenu iz Omiša ponijeli mrežicu s koša!